Uw Life en Relatie Coach

Life Coach

Ik werk als Life Coach volgens de Neuro Associative Conditioning methode (NAC) van Anthony Robbins. Deze positieve methode is opgebouwd uit 7 stappen maar de basis wordt gevormd door de vier B’s:. begrijpen, beleven, bewegen en blijvend maken.

Begrijpen: wanneer je het begrijpt dan kun je veranderen dan is er duidelijkheid
Beleven: wanneer je bij het gewenste resultaat ook de juiste beleving, het juiste positieve gevoel hebt kun je er mee verder werken
Bewegen: wanneer je het echt doet, in actie komt, beweegt, komt de verandering, daarom ga je aan het einde van elk gesprek ook echt oefenen, actief doen en ervaren.
Blijvend maken, door de voor jou gewenste manier langere tijd te oefenen met het daarbij behorend gevoel, zorg je er voor dat het blijvend is en maak je steeds een stapje richting gewenst resultaat.

Ik werk met inachtneming van de NOBCO ethische gedragscode voor coaches (onderwerpen zijn respect, integriteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit) (NOBCO)

Kennismaken?
Een kennismakingsgesprek is kosteloos voor jou. Bij een vervolg werk ik met een vragenlijst die je voor het eerste coachgesprek ingevuld retourneert. Een coachtraject kan variëren van 1 coachsessie tot 6. De sessies duren ongeveer een uur.

Wat kun je verwachten?
Het coachtraject volgens NAC is resultaatgericht: samen met jou zoek ik welk resultaat je wil bereiken. Het verleden laten we zoveel mogelijk met rust tenzij het in de weg staat. In dat geval geven we het een plek zodat je er geen last van hebt. We werken toekomstgericht.

  • Samen onderzoeken we jouw situatie zodanig dat jij zelf met een oplossing komt. Alle antwoorden zitten in jezelf, ik help je met zoeken.

Een gesprek biedt je ruimte om tot jezelf te komen. Je bent bij mij aan het goede adres als je:

-gelijkwaardig benaderd wilt worden
-steun wilt ervaren
-verder wilt komen
-op je kracht aangesproken wilt worden
-inzichten wilt krijgen
-op korte termijn wilt afspreken
-zelf wilt bepalen wanneer en hoe vaak je komt.

Bij voorkeur coach ik “face to face” maar het kan ook telefonisch of via Skype.

Cadeaubon?
Ook wanneer je een ander een nieuw perspectief toewenst kun je bij C.S. Consultancy terecht. Via de unieke C.S. Consultancy cadeaubon (80 euro) help je wellicht iemand met een eerste stap in een positieve richting.